Blogger Backgrounds

Jumaat, 15 April 2011

Hassan As-Shinawi..Hassaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Assalamualaikum,









Hai semua, dah lama kan tak tulis, tak de mood na...maleh tambah ponek, ari-ari ngadap budak lah. Hari ni saya nak citer pasal seorang budak tadika sekolah aku, nama dia Hassan As- Shinawi..sangat comel,cute, dan aku betul2 geram kalau jumpa dia.kulit dia sangat gubu tau.Kalau dia nak tido, memang keje aku peluk cium dia, nasib ko lah hassan dapat cikgu macam teacher ni. Tapi saya memang sayang dia...hassannnnnnnnnnnnnnnnn...siap kate kat kak nurul,kalau berhenti keje nak bawak baju hassan balik,bile rindu leh cium2..