Blogger Backgrounds

Khamis, 8 Disember 2011

KAMU TELAH DI HACK bY PhenomizeSlayer




Peringatan !

Sila tingkatkan sekuriti anda.

Dunia sekarang banyak pancaroba ! Jaga privacy anda sebaik baik nya.

" Knowledge is freedom,We Are Not Hackers,We are Just Like You,We Listen,We Remember But We Care,Surender Now or Prepare To Be Strike "

Credit to : PhenomizeSlayer

Untuk dapatkan balik account anda,sila mintak kepada saya elok-elok,jika tidak,say goodbye to your world !

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003240435031

Bye2 ! Jangan serius sangat !

Rabu, 7 Disember 2011

header!!!!!!!!!!!!!!!aku cabar ko!!!!!!!!!!!!!

ape ko merepek ni anis????
huhu,,sedih dan kecewa sebeb still tak reti buat header yang mantopppppp(bak kate ustz zamri)...
dah try photoscape,tapi godek punye godek,header yang atas tu je aku mampu buat..
memang tak celik IT..

Ya Allah berikanlah aku cara dan kepandaian dan kecelikan membuat header yang best...amin...
dan aku rase header adelah salah 1 bende yang penting bagi menarik perhatian pelancong..eh2,blogger yang lain...tibe-tibe macam keje kat kementerian pelancongan pulak...
siapa menteri pelancongan ye..
ng..ng..ng
eh,sape ye..nanti cek balik surat khabar kat incik google...

x pelah,itu jelah nak bebel..tadi jalan-jalan kat blog fatin liyana
dia tersenarai dalam blog yang dikehendaki....
eh-eh,blog fofular...orang nye pon cantik,manis,pandai...tahniah kat semua yang tersenarai ye...

celah mana sedihnye ni????

Assalamaualaikum...
sekarang ni mana-mana pegi ombak rindu..kalau bukak facebook banyak ayat-ayat ombak rindu,nangis sini nangis sana pasal ombak rindu..




DAN

itu buatkan aku sangat excited nak tengok filem tu walaupon kepala otak aku still tak leh terima maya karin sebagai izzah..Aku bayangkan tiz zaqyah yang pegang watak tu..tapi tak pelah,disebabkan sini sana ombak rindu,aku pon nak tengok gak ape yang bestnye..

dan seperti ditahu-tahu  pulak kawan baek aku sorang ni..sedang aku pegang-pegang penyapu,membuang segala habuk dan debu dalam rumah,cik fiqah mesage.."ko nak ikut tak aku tengok wayang ngan adik aku petang ni?"wah,macam tahu-tahu cik fiqah aku tengah mencari mangsa nak keluar tengok movie tu.."citer ape?", aku pon balas.."citer ombak rindu kul 2.15,misteri jalan lama kul 415.aku pon jawab balik, camtu jemput aku kul 1 lebih,kite tengok ombak rindu ye..


YES,DAPAT JUGAK MANGSA NAK TENGOK CITER TU..NGAUMMMMMMMMM..(HEHE)..

tapi......
bile sampai hampir semua kusi yang orang tu tunjuk dlm komputer dia penuh..acehhhhhhhhhhhhh,camne ni..citer lain macam tak mengundang nafsu nak tengok lah...so,kitorang decide amik kul 5..

wah,nak gi mana ni..kul 2 baru,movie kul 5..dan lastnye bersepau lah kat umah fiqah..lepas solat asar,kitorang gerak..

dalam kete : "ko dah siapkan tisu ke belum nisha,citer tu sedih"


ermmm,x pe kot..

kitorang pon masuk...tapi yang aku hairan,puas aku cari feel nak sedih,tapi lastnye keje aku dalam panggung tu gelak aje..dan aku rase aku still normal sebab ramai jugak yang tengok tu asyik gelak je...hadoi,,kitorang tengok citer senario ke ni????dan soalan x bleh bla si fiqah..

CELAH MANA YANG ORANG SEMUA KATA SEDIH NI,AKU TAK RASA PON..


bukan fiqah je,aku pon tak rase..adik fiqah ana tu ade gak waktu mail terjun sungai tu..yang aku gelak aje..

sebenarnye bagi aku citer tu oklah...cume ade babak yang buat aku terganggu konstrentasi(betul ke ayat aku ni).Contohnye..


gambar bawah ni,dah ok dah,,tibe-tibe ade lak tah sape-sape lalu belakang tu..macam hilang feel lak...








and ade lagi beberapa part.lah...tapi bagi aku dalam 5 bintang,aku bagi 2 kot..huhu....

bende lain lak,aku tak suke gaya tudung maya karin,,duhhh,bagilah fesyen lawa-lawa sikit...fesyen tu tak berkenan gue...

lisa still kene gandakan usaha nak bagi yang terbaek..aku still rase lakonan lisa tak natural..maafkan saya peminat lisa..ini pendapat aje..

oklah tu,je..thanks bace ye...bai...