Blogger Backgrounds

Khamis, 5 Januari 2012

Lomang Paneh @ Teacher Anis,Blogspot Anda Akan Dikembalikan Hari Ini


Salam and Greetings to the admin,Teacher Anis @ Lomang Paneh .

Maaf kerana mengambil masa lama untuk pulangkan blogspot milik anda.
Untuk pengetahuan semua,Lomang Paneh a.k.a Teacher Anis ini telah dihack oleh ku,SYazwan KHC EXE Crew.
Saya mengambil keputusan untuk memulangkan balik blog anda pada hari ini.Sila contact saya di bawah.

                     CLICK PADA LINK DIBAWAH!
                                             
                              Syazwan KHC EXE CRew 
                                                               

Ingat ! Selepas saya pulangkan email anda,pastikan setting kembali segala privacy anda,ketatkan password anda,security question,dan recovery email.Jangan salah kan saya or crew saya jika blog anda dihacked lagi.Dan Of Coz,bukan kami yang lakukan nya.Kami hanyalah white hat Hacker,dan masih banyak lagi Black Hat Hackers yang lagi hebat dan mampu menghancurkan dunia cyber anda di luar pengetahuan anda.Kami hanya membantu menyedarkan anda tentang kepentingan menjaga security di dunia cyber.

Jaga lah privacy anda sebaik-baik nya.

Contact segera ya ! Saya taknak dah tanggung dosa lame2 taw :)

Here's what we are :

..:Wisdom For All:..

..:We came Unexpectedly..:

..:We Kill Your System..:

..:We Gone Without Trace..:

..:Feel The Wrath Of Our Codes..:

..:Feel Your Nighmare Begin ..:



 CREDIT TO:KHC,EXE Crew,Hacker4Cyber,all HAcker 

 in Malaysia :)


By The way,tukar header blogspot nih,biar mnarik sket,baru naik trafik,follower

pun rmai ,hehe :)

Khamis, 8 Disember 2011

KAMU TELAH DI HACK bY PhenomizeSlayer




Peringatan !

Sila tingkatkan sekuriti anda.

Dunia sekarang banyak pancaroba ! Jaga privacy anda sebaik baik nya.

" Knowledge is freedom,We Are Not Hackers,We are Just Like You,We Listen,We Remember But We Care,Surender Now or Prepare To Be Strike "

Credit to : PhenomizeSlayer

Untuk dapatkan balik account anda,sila mintak kepada saya elok-elok,jika tidak,say goodbye to your world !

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003240435031

Bye2 ! Jangan serius sangat !

Rabu, 7 Disember 2011

header!!!!!!!!!!!!!!!aku cabar ko!!!!!!!!!!!!!

ape ko merepek ni anis????
huhu,,sedih dan kecewa sebeb still tak reti buat header yang mantopppppp(bak kate ustz zamri)...
dah try photoscape,tapi godek punye godek,header yang atas tu je aku mampu buat..
memang tak celik IT..

Ya Allah berikanlah aku cara dan kepandaian dan kecelikan membuat header yang best...amin...
dan aku rase header adelah salah 1 bende yang penting bagi menarik perhatian pelancong..eh2,blogger yang lain...tibe-tibe macam keje kat kementerian pelancongan pulak...
siapa menteri pelancongan ye..
ng..ng..ng
eh,sape ye..nanti cek balik surat khabar kat incik google...

x pelah,itu jelah nak bebel..tadi jalan-jalan kat blog fatin liyana
dia tersenarai dalam blog yang dikehendaki....
eh-eh,blog fofular...orang nye pon cantik,manis,pandai...tahniah kat semua yang tersenarai ye...

celah mana sedihnye ni????

Assalamaualaikum...
sekarang ni mana-mana pegi ombak rindu..kalau bukak facebook banyak ayat-ayat ombak rindu,nangis sini nangis sana pasal ombak rindu..




DAN

itu buatkan aku sangat excited nak tengok filem tu walaupon kepala otak aku still tak leh terima maya karin sebagai izzah..Aku bayangkan tiz zaqyah yang pegang watak tu..tapi tak pelah,disebabkan sini sana ombak rindu,aku pon nak tengok gak ape yang bestnye..

dan seperti ditahu-tahu  pulak kawan baek aku sorang ni..sedang aku pegang-pegang penyapu,membuang segala habuk dan debu dalam rumah,cik fiqah mesage.."ko nak ikut tak aku tengok wayang ngan adik aku petang ni?"wah,macam tahu-tahu cik fiqah aku tengah mencari mangsa nak keluar tengok movie tu.."citer ape?", aku pon balas.."citer ombak rindu kul 2.15,misteri jalan lama kul 415.aku pon jawab balik, camtu jemput aku kul 1 lebih,kite tengok ombak rindu ye..


YES,DAPAT JUGAK MANGSA NAK TENGOK CITER TU..NGAUMMMMMMMMM..(HEHE)..

tapi......
bile sampai hampir semua kusi yang orang tu tunjuk dlm komputer dia penuh..acehhhhhhhhhhhhh,camne ni..citer lain macam tak mengundang nafsu nak tengok lah...so,kitorang decide amik kul 5..

wah,nak gi mana ni..kul 2 baru,movie kul 5..dan lastnye bersepau lah kat umah fiqah..lepas solat asar,kitorang gerak..

dalam kete : "ko dah siapkan tisu ke belum nisha,citer tu sedih"


ermmm,x pe kot..

kitorang pon masuk...tapi yang aku hairan,puas aku cari feel nak sedih,tapi lastnye keje aku dalam panggung tu gelak aje..dan aku rase aku still normal sebab ramai jugak yang tengok tu asyik gelak je...hadoi,,kitorang tengok citer senario ke ni????dan soalan x bleh bla si fiqah..

CELAH MANA YANG ORANG SEMUA KATA SEDIH NI,AKU TAK RASA PON..


bukan fiqah je,aku pon tak rase..adik fiqah ana tu ade gak waktu mail terjun sungai tu..yang aku gelak aje..

sebenarnye bagi aku citer tu oklah...cume ade babak yang buat aku terganggu konstrentasi(betul ke ayat aku ni).Contohnye..


gambar bawah ni,dah ok dah,,tibe-tibe ade lak tah sape-sape lalu belakang tu..macam hilang feel lak...








and ade lagi beberapa part.lah...tapi bagi aku dalam 5 bintang,aku bagi 2 kot..huhu....

bende lain lak,aku tak suke gaya tudung maya karin,,duhhh,bagilah fesyen lawa-lawa sikit...fesyen tu tak berkenan gue...

lisa still kene gandakan usaha nak bagi yang terbaek..aku still rase lakonan lisa tak natural..maafkan saya peminat lisa..ini pendapat aje..

oklah tu,je..thanks bace ye...bai...









Rabu, 30 November 2011

lastnye

Assalamualaikum...
see..see my blog background...
bangga kejap..ish2,x baek...
akhirnye berjaya gak tukar background bende alah ni...
tapi nak tukar lagi 1 lah..x reti..
camne nak buat header cantik2 tu..
amik dalam tenet ke ade software dia...
x retilah..nak buat macam kak dela,puan sue,misz librarian...lawa2

puisi untuk isteri



terjumpa dekat blog mahirah..alolo..sweetnye......

Selasa, 29 November 2011

Terasa nak gi cameron lah

Assalamualaikum semua....
kalau yang bukan islam..good morning all of you....i

ok-ok,hari ni kan macam teringin nak terbayang dan terberangan nak pegi jalan-jalan kat cameron walhal kali last pegi macam dah trauma sebab balik perut masuk angin and muntah-muntah dalam 3 hari(x pasal-pasal dr tanye aku dah kwen ke belum,huh,,den x do baby lagi lah)..

bestnye kalau dapat pegi ladang teh,dapat rase sejuk dia,dapat tido katik empuk(aikk yang ni pon masuk ke)..mestilah...dalam cuaca sejuk,dapat tilam empuk,selimut tebal,siapa tak suka nyahhh...

dapat makan strawbery dengan cream,minum kopi dalam cuaca sejuk,makan maggi panas-panas and makan steamboat yang dicelur dan terus ke mulut..syiokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.......

JOM


main nyorok-nyorok kat pokok besar..(eh bukan balakang umah nenek pon ade pokok besar ke)..belakang umah nenek x sejuk lah...

amik gambar pakai baju sojuk...

pakai mekap cantik-cantik(ade gak ke kene mengena)..alah bantailah

main aksyen karmen dengan bola strawbery..dapat ke kat semban camni..

pakai seluar singkat dekat lata iskandar..singkat betul..salahkan cik timah yang menjahit tu..





huhu...rindunye dekat cameron..tapi kalau gi naik helikopter leh tak sebab pitam lah naik kete lalu jalan bengkang bengkok dia..


p/s : kalau gi lepas kawen dalam erti kate lain honeymoon pon mesti best kan..sejuk aje.tenang aje.kenapalah ade orang nak honeymoon kat tempat bising2,x romantik lah..