Blogger Backgrounds

Rabu, 20 Julai 2011

SAYA SAYANG ABANG SAYA!!!!!ANDA????

Assalamualaikum..
dah lama tak jumpa kan...
rindu tak dengan saya???
Saya rindu dengan anda...
Hari ini saya terajin nak update blog.
Entah angin puting beliung mana entah datang..
Mungkin saya rindu kat abang saya yang dah balik bangi tu kot..


Saya ada abang...
anda ada ke?
kalau ade,abang anda macam abang saya atau spesies lain..
yang tak ada,anda juga bahagia sebab ni semua ketentuan Allah kan.


Saya ada abang...
anda ada ke?
Abang saya nama Saiful Azli
Saya panggi abang zeli..
kecik-kecik dulu saya panggil bangli@barli..

Saya ada abang...
anda ada ke?
Saya sayang abang saya(abang saya nangis tak?)
Nak tahu kenapa?
Meh saya citer

  • Kalau saya balik dari keje,saya boleh pilih pukul berapa.pukul 1,2,3,4, atau 5..Saya boleh pilih ape-ape time aje. Abang saya akan tunggu depan pintu pagar..sukeeeee

  • Kalau saya nak stay up,saya buat-buat ayat " rasa nak stay up,kalau dapat moccha bestnye".abang saya terus zass amik kunci "biar bangzeli pegi beli"..syok tau

  • Kalau kate nak pegi umah dalam,petang tu insyaallah sampai.


  • Kalu pegi Giant senawang.pot lepak paling disukai adelah food court(tengok badan lah)..Kitorang beli 1 menu and akan kongsi sama-sama..sambil gelak-gelak and citer macam-macam

  • Abang saya selalu dengar masalah saya.best tau.

  • Kalau saya nak photostat,kul 11 malam pon abang saya leh hantar,,

  • Abang saya suke buat lawak..kadang-kadang nak pecah perut saya dengar lawak antarabangsa dia.Kadang-kadang saya sambung sampai melalut sini sana dah.

  • Bile abah pegi jalan berdua ngan my step mother,memang kitorang sepakat dan sekata dalam membuatkan rumah macam kapal karam.And kalau teringin ape pun makanan,zass kami dah sampai..

  • Kalau dengan abang saya,selalu dapat beli fresh milk and twister..kami memang sepakat dalam hal ni.

  • Abang saya juga teman gaduh dan majuk panjang..Honestly saya sangat sensitip. Saya pon tak dapat control.penah sekali dia kate "kau kenapa pakai baju ni,ketat lah..sendat..pakailah baju lain"..saya memang terasa dan terus masam mencuka sampai balik..saya benci orang tegur-tegur camtu..benciiiiiiiiiiiiiiii..aku tahulah aku gemuk...(dah meroyan dah).
Saya ada abang..
anda ada ke???
itulah abang saya
Bukan "cik abang"
tapi abang kandung...



Tiada ulasan: