Blogger Backgrounds

Rabu, 7 Disember 2011

header!!!!!!!!!!!!!!!aku cabar ko!!!!!!!!!!!!!

ape ko merepek ni anis????
huhu,,sedih dan kecewa sebeb still tak reti buat header yang mantopppppp(bak kate ustz zamri)...
dah try photoscape,tapi godek punye godek,header yang atas tu je aku mampu buat..
memang tak celik IT..

Ya Allah berikanlah aku cara dan kepandaian dan kecelikan membuat header yang best...amin...
dan aku rase header adelah salah 1 bende yang penting bagi menarik perhatian pelancong..eh2,blogger yang lain...tibe-tibe macam keje kat kementerian pelancongan pulak...
siapa menteri pelancongan ye..
ng..ng..ng
eh,sape ye..nanti cek balik surat khabar kat incik google...

x pelah,itu jelah nak bebel..tadi jalan-jalan kat blog fatin liyana
dia tersenarai dalam blog yang dikehendaki....
eh-eh,blog fofular...orang nye pon cantik,manis,pandai...tahniah kat semua yang tersenarai ye...

2 ulasan:

JunAina berkata...

kak aina pun tak pandai nak buat jeas=ders lawa2...jelez dengan org yang pandai make over blog dia orang.

teacher anis berkata...

tahu x pe kan kak...saya ni puas dah download ini,itu,godek sana,godek sini..tapi header still x mencapai kepuasan maksimum..