Blogger Backgrounds

Rabu, 7 Disember 2011

celah mana sedihnye ni????

Assalamaualaikum...
sekarang ni mana-mana pegi ombak rindu..kalau bukak facebook banyak ayat-ayat ombak rindu,nangis sini nangis sana pasal ombak rindu..




DAN

itu buatkan aku sangat excited nak tengok filem tu walaupon kepala otak aku still tak leh terima maya karin sebagai izzah..Aku bayangkan tiz zaqyah yang pegang watak tu..tapi tak pelah,disebabkan sini sana ombak rindu,aku pon nak tengok gak ape yang bestnye..

dan seperti ditahu-tahu  pulak kawan baek aku sorang ni..sedang aku pegang-pegang penyapu,membuang segala habuk dan debu dalam rumah,cik fiqah mesage.."ko nak ikut tak aku tengok wayang ngan adik aku petang ni?"wah,macam tahu-tahu cik fiqah aku tengah mencari mangsa nak keluar tengok movie tu.."citer ape?", aku pon balas.."citer ombak rindu kul 2.15,misteri jalan lama kul 415.aku pon jawab balik, camtu jemput aku kul 1 lebih,kite tengok ombak rindu ye..


YES,DAPAT JUGAK MANGSA NAK TENGOK CITER TU..NGAUMMMMMMMMM..(HEHE)..

tapi......
bile sampai hampir semua kusi yang orang tu tunjuk dlm komputer dia penuh..acehhhhhhhhhhhhh,camne ni..citer lain macam tak mengundang nafsu nak tengok lah...so,kitorang decide amik kul 5..

wah,nak gi mana ni..kul 2 baru,movie kul 5..dan lastnye bersepau lah kat umah fiqah..lepas solat asar,kitorang gerak..

dalam kete : "ko dah siapkan tisu ke belum nisha,citer tu sedih"


ermmm,x pe kot..

kitorang pon masuk...tapi yang aku hairan,puas aku cari feel nak sedih,tapi lastnye keje aku dalam panggung tu gelak aje..dan aku rase aku still normal sebab ramai jugak yang tengok tu asyik gelak je...hadoi,,kitorang tengok citer senario ke ni????dan soalan x bleh bla si fiqah..

CELAH MANA YANG ORANG SEMUA KATA SEDIH NI,AKU TAK RASA PON..


bukan fiqah je,aku pon tak rase..adik fiqah ana tu ade gak waktu mail terjun sungai tu..yang aku gelak aje..

sebenarnye bagi aku citer tu oklah...cume ade babak yang buat aku terganggu konstrentasi(betul ke ayat aku ni).Contohnye..


gambar bawah ni,dah ok dah,,tibe-tibe ade lak tah sape-sape lalu belakang tu..macam hilang feel lak...








and ade lagi beberapa part.lah...tapi bagi aku dalam 5 bintang,aku bagi 2 kot..huhu....

bende lain lak,aku tak suke gaya tudung maya karin,,duhhh,bagilah fesyen lawa-lawa sikit...fesyen tu tak berkenan gue...

lisa still kene gandakan usaha nak bagi yang terbaek..aku still rase lakonan lisa tak natural..maafkan saya peminat lisa..ini pendapat aje..

oklah tu,je..thanks bace ye...bai...









6 ulasan:

PUAN SUE berkata...

tak tgok pun..sejak kawen xpi wayang dah..hihi..best ke cite tu..heheh

bobiedanbad berkata...

x tgk lagi

teacher anis berkata...

kak sue : hadoii,lari lah kak sue sume yang saya bayangkan...entahlah,saya tengok 1 panggung gelak...boleh saya kate,kurang lah...kak sue,x yah tengok dulu lah...dalam citer tu banyak watak yang x berapa sesuai..macam x elok untuk baby jugak..hehe

teacher anis berkata...

bobie : selamat menontonye..ade orang tengok,berair je air mata dari awal sampai akhir..mungkin orang tu tgh bercinta kot..saya ni x penah rase bende2 camni,so memang kurang feel dia..heheh

chEntA berkata...

dah tengok tp,okeyh la..takdela rugi sgt beli tiket..heee..tp,takde la best sgt punn..=)

teacher anis berkata...

betul2...bolehlah..tapi citer ni saya rase kalau yang tengah cintan cintun tu ade kot feel sebab saya terpengaruh nak tengok citer ni pon sebb kat facebook sini sana orang kate pasal citer ni..sepupu saya masuk tak henti nangis dari awal hingga akhir..saya ni mungkin tergolong yang kurang rase bab2 ni kot..