Blogger Backgrounds

Selasa, 29 November 2011

Terasa nak gi cameron lah

Assalamualaikum semua....
kalau yang bukan islam..good morning all of you....i

ok-ok,hari ni kan macam teringin nak terbayang dan terberangan nak pegi jalan-jalan kat cameron walhal kali last pegi macam dah trauma sebab balik perut masuk angin and muntah-muntah dalam 3 hari(x pasal-pasal dr tanye aku dah kwen ke belum,huh,,den x do baby lagi lah)..

bestnye kalau dapat pegi ladang teh,dapat rase sejuk dia,dapat tido katik empuk(aikk yang ni pon masuk ke)..mestilah...dalam cuaca sejuk,dapat tilam empuk,selimut tebal,siapa tak suka nyahhh...

dapat makan strawbery dengan cream,minum kopi dalam cuaca sejuk,makan maggi panas-panas and makan steamboat yang dicelur dan terus ke mulut..syiokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.......

JOM


main nyorok-nyorok kat pokok besar..(eh bukan balakang umah nenek pon ade pokok besar ke)..belakang umah nenek x sejuk lah...

amik gambar pakai baju sojuk...

pakai mekap cantik-cantik(ade gak ke kene mengena)..alah bantailah

main aksyen karmen dengan bola strawbery..dapat ke kat semban camni..

pakai seluar singkat dekat lata iskandar..singkat betul..salahkan cik timah yang menjahit tu..





huhu...rindunye dekat cameron..tapi kalau gi naik helikopter leh tak sebab pitam lah naik kete lalu jalan bengkang bengkok dia..


p/s : kalau gi lepas kawen dalam erti kate lain honeymoon pon mesti best kan..sejuk aje.tenang aje.kenapalah ade orang nak honeymoon kat tempat bising2,x romantik lah..

2 ulasan:

kpah k-poh berkata...

slmt berkenalan dik anis...

teacher anis berkata...

selamat berkenalan jgk akak