Blogger Backgrounds

Selasa, 7 Jun 2011

sungguh mencabar entry kali ni

Assalamualaikum sayang semua..(kite kene berkasih sayang).

kenapa saya kate entry kali ni sungguh mencabar??????
sebab entry ni saya dah buat 2 kali dah..first time dah siap buat ayat,dah letak gambar,boleh heng(saya tak reti eja lah) pulak..langsung hilang..kali ke 2,dah buat ayat,tak tepek gambar..dah berdengkur..sedar-sedar pukul 2 sudah...walweiiii,ape kes niiii?????????????????so,saya buat kali ni nak tepek gambar aje..malas lah akak dik non...jemu aku..nak upload cepat2 ni..hehe
gambar ni sempena saya pegi makan pizza ngan family, main bowling ngan family, gi umah orang kawen(heri kawen), dan gi putrajaya...layan jelah...

pembuli tegar..haha

abah and mak

siapa yang cantik ni???

sebenarnya saya nak amik gambarni cantik2,tapi x retilah
gumukzzzzzz..orang belakang..aku lawaaaaaaaaa..muntah dalam baldi tau

abang zeli..

mana bola yang cantik ni

angah yang sungguh lapar di kala ni

pengantin lelaki : heri

pengantin pompuan..: ina

KSP-KAMPUNG SUNGAI PUPOH



EEEIIII,pendeknyaaaa

saya sangat suke pelamin ni

moga2 aku dapat naik kusi ni jugak nanti

Tiada ulasan: