Blogger Backgrounds

Ahad, 23 Januari 2011

Donghae/Carl Larker/Ji Chang wook....awesome....

Ok, entry seterusnye...sape nama-nama di atas..WHOOOO???itulah hero citer SMILE AGAIN..Korean drama that my siblings very-very addicted...everyday,7.30 pm,channel 391 kbs...memang dah terpahat punggung kat depan tv..nasib baik maghrib cepat..solat dulu.(sometimes my angah perli,kate solat ekspress)...citer ni sangat besh..

cecite...cecite..cecite...

kisah dia..donghae ni tinggal ngan mak dia kat new york..mak dia agak kekurangan sikit dari segi mental..tapi cun and cute..mula-mula dia balik sebab nak jumpa tunang dia si saewa atau kami panggil si SEWEL..hamik ko..(kalau nampak saewa, bunyi comment kitorang jerit macam tengok bola live tau)...lepas dia balik, SAEWA ni putuskan hubungan ngan DONGHAE sebab terjumpa lelaki yang lebih kaya..yelah donghae ni mula-mula atlit je..duit pon tak da..mak pon kureng kan..jadi si SEWEL putuskan hubungan ngan donghae..mula-mula donghae tak dapat terima kenyataan dan  tak nak lepaskan SEWEL..sampai akhirnya dia tak boleh terlibat dalam aktiviti sukan sebab kemalangan..camne leh accident??sebab selamatkan SEWEL ni..SEWEL lepas tangan..nasib baik ade BONGI  yang baik..dia banyak tolong donghae..lastnye..saewa dapat kawen ngan anak orang kaye tu..DOJIN..nak tahu kenapa aku melekat lagi..sebab sebenarnya DOJIN dan DONGHAE adik beradik..lepas SEWEL tinggalkan DONGHAE,donghae still duduk korea sabab nak cari ayah dia..rupa-rupanya ayah dia adelah father in-law si SEWEL..sia-sia ko tinggalkan sebab rupanya DONGHAE tu orang kaye..dan rumusan kami sebenarnya donghae lebih kaya dari laki SEWEL sekarang sebab ade 1 rahsia lagi x pecah..so..tungguuu.....

hehe..awesome

carl larker and anna larker..dalam drama ni as son and mom..but i see like siblings..hehe..anna cute..

abang ni main jeling-jeling lak

nasib baik esok isnin..tak sabar..cannot wait for monday and very sad in friday..hehe

akak cube ku jejaki citer ni di malaysia

Bongi

muluat...donghae and SEWEL..sorry saewa..memang geram dengan anda..

3 ulasan:

enjoyurlife berkata...

perggggg.....
hansomenyerrrrr...
huhu

teacher anis berkata...

hehe.citer dia sangat beshhhhhh

liyae berkata...

bongi tue selain donghae spew lagi minat ea???