Blogger Backgrounds

Rabu, 19 Januari 2011

Hari Thaipusam ari mengemas


Haii semua..hari ni public holiday,so mesti macam-macam plan
 dalam kepala kan?kan3x?.but,for me..hari ini hari mengemas sedunia..hohoho..dah lama tak mengemas,ponek boto ghaso ea..nak tercabut kaki..habuk tu dah berapa kali kene maki hamun..tapi takpelah sekali bin sekala kan..semua tempat ada cabaran dan dugaannye..anyway,plan kuar ngan  cik fiqah tak jadi ari ni..dia ade hal lorr..angan-angan nak pegi giant and terus rembat 1 handphone..phone den dah rosak..susah betul rasenye..x pelah lain kali dan tahun lah..so,jom layan gambar-gambar ini sebentar...zassss




2 ulasan:

afiqah :) berkata...

omg ade nama aku...haha..nisha sory :(

teacher anis berkata...

Haha..x pelah..aku pon rase penat sangat ari tu..serius wei..dah lama x buat keje umah,leh demam aku malam tu..sakit giler badan aku lepas kemas tu