Blogger Backgrounds

Khamis, 8 September 2011

Kenapa lambat kawen

ASSALAMUALAIKUM..
Sebelum saya tulis,saya nak bagitahu saya amik ayat ni dari blog asam garam gula...blog dia memang best..banyak citer best..aku follow dari persiapan perkahwinan sampai sekarang beliau mengandung anak pertama..tahniah puan sue..moga jadi ibu dan isteri yang hebat untuk suami dan anak-anak anda.


Kenapa lambat kawen???
Kenapa lambat kawen?
kerana Allah tahu masa yang terbaik untukku..

Dh berpunya ?
Ya,kerana setiap orang telah ditetapkan jodohnya masing-masing

Siapa :
Nanti Allah akan perkenalkan kepadaku

Bila ?
bila kami dah dipertemukan..insyaallah jemput datang ke walimatul urusku

Jangan tanye kenapa orang tu lambat kawen atau tak kawen lagi kerana semua rahsia itu bersama ALLAH.

2 ulasan:

nuyoi86 berkata...

ya betol!!! betol tuh!! suka sgt tnya bila nak kawen..sibuk jer..suke ati ler..nak kawen ke..xnak kawen ke..nak cepat ke..nak lmbat ke..hehe..

teacher anis berkata...

bagi anis kalau soalan ni ditanye kepada 30 ke bawah,masih x senstip sangat.tp kalau 30 ke atas tu soalan sensitip tu