Blogger Backgrounds

Sabtu, 10 September 2011

PERKARA Bo Dowwwww

APE PERKARA BODOH YANG PERNAH ANDA LAKUKAN???????
malas nak bermadah kat depan nye lahhh...




  • Carta teratas saya ialah,datang lewat ke exam pendidikan islam sewatu SPM..SAYA ULANG WAKTU SPM..boleh tido lepas subuh dengan menyatakan bahawa examnye adelah esok hari sedangkan exam sedang berjalan..dan saya lewat 45 MINIT kertas agama islam...FUH,TRAUMA SEUMUR HIDUP dengan tarikh lepas tu..impaknye...saya akan tengok setiap tarikh peperiksaann sampai berkali2..waktu dapat jadual pekse kat univ pon saya akan tengok banyak kali..

  • Yang ke 2....ni waktu kecik2 ye..darjah 5 kot..disebabkan sangat-sangat nak menari dengan my sibl lagu dlm filem kahona pyar hei (eja memang ke laut),aku sanggup tahan kencing..dan akhirnyeeeeeeeeeeeee aku terkencing waktu sedang menari..sampai sekarang semua sibl saya ingat peristiwa tu.eeeeeeeeeeeeeeeeeeee..maluuuuuuuuuuuu cek.

selingan jap...
  • waktu kecik jugak, keje giler saya dengan hafizah hanafiah..(dalam facebook nama dia kuci-kuciku..lawa tau)..selalu balik dari sekolah agama waktu darjah 3,kami akan pakai baju tshirt and seluar sukan kat dalam sebelum pakai baju sekolah..kire nye kami pakai 2 lapis bajulah..balik dari sekolah kami akan tukar baju kat tepi jalan.SAYA ULANG TEPI JALAN BESAR TAU)..apelah yang ko ajar aku ni fizah?..

  • Disebabkan suke berhangan..saya buat 1 bende bodoh..waktu di rumah kampung..saya sedang masak sambal ikan...entah ape saya fikir..saya pon masukkan ikan..lepas tu rase punye rase..dah nak angkat..baru sedar yang saya tak goreng ikan tu lagi..adeiiii..terpaksa kuarkan balik dan basuh ikan tu..goreng balik dan masak sambal balik..nama lauk SEKALI LAGI...

  • Disebabkan minat ngan seorang lelaki ni(waktu darjah 2),saya sanggup setiap tahun paksa mak long saya beli buku latihan banyak-banyak kat kedai mak ayah dia..(lelaki ni ade kedai buku)..bile masa nak beli,kalau dia ade,mulelah malu2 kambing kat luar kedai..gataiii..

tu je yang ingat...oklah ape pulak anda punye...

2 ulasan:

nuyoi86 berkata...

haha..lawak la anis..akk sampai tersdak air bila bc entry ko nih..haha..hohoho..hehe..

teacher anis berkata...

itulah bondo bodah yg ponah den buek