Blogger Backgrounds

Selasa, 15 November 2011

Alhamduluillah dah 23

23..ape tu,umur???
memang pon..hehe
sebenaranye saya terkejut hari ni bukak blog ade tambahan 3 orang followers..dah berbulan followers aku 20..tetibe dalam 1 hari ade 3 sekali..thanks...
sebenarnye nak kate aku blogger tegar x lah,so follower baru kalau nampak blog saya x update biasalah tu..hehe

SEBENANYE

saya follow blog korang jugak
dan saya folllow sebab saya suke bace,tu yang folllow...
nak penuhkan dashboard lah katekan..selalu bile bukak kadang-kadang lama nak tunggu update baru
tu yang saya pilih blog anda semua...
saya harap korang selalu update blog ye..
sebab saya suke bace
and nak bace hari2...

oklah..by

2 ulasan:

Dalila Hamid berkata...

ok la tu...... lama2 ramai la.. :)

teacher anis berkata...

thanks kak dalila...tulah,sebenarnye tengok orang lain beribu2 saya pon pelik..nak harapkan saya,10 pon saya rase susah..saya bukak blog pon nak himpun blog yang best2 senang saya nak bace nanti...blog akak pon best,sellau gak saya bace kalau ade update baru