Blogger Backgrounds

Ahad, 6 November 2011

sejarah nama NUR ANISHA

assalamualaikum...
nak update blog lagi..
nak citer sejarah nama kami.
tadi kami pegi umah mak lang and mak lang bagitahu nama aku NUR ANISHA mak lang yang bagi..
and aku pon korek2 lagi...
rupa-rupanya mak lang yang bagi.
mula-mula mak lang bagi Nur anisha tapi abah kate nak letak nama Nur Ain.
tapi mak lang kate nama arwah mak noraini,letaklah nama lain sikit..maybe mak lang x nak abah sedih sebab arwah mak meninggal lepas 2 hari aku dilahirkan
so,lastnye abah jumpa ustaz and ustaz kate elok nama nur anisha sebab maknenye cantik
maksud Nur anisha adalah cahaya kewanitaan...




ermmm..sayu pulak kan..thanks atas nama yang diberi

4 ulasan:

YNA berkata...

salam kenal teacher :)

sweetnyer header kat atas, hikhikhik
nama adik yna pun anis :)

teacher anis berkata...

waalaikumsalam YNA..Selamat berkenalan.oh ye ke,tulah..mula2 dulu macam tertanye2 jugak kenapa majalah ANIS letak nama ANIS..ape istimewa ANIS.rupenye cahaya kewanitaan

Faezah Che Hasan berkata...

Salam...nama anak perempyan sy pun Nur Anisha. Dulu x tau lah sy minat sgt dgn nama anisha. Tp sampai sekarang sy tercari2 apa maksud anisha.dan hari ini barulah sy temui jawapannya..thanks sb sudi berkongsi.

Faezah Che Hasan berkata...

Salam...nama anak perempyan sy pun Nur Anisha. Dulu x tau lah sy minat sgt dgn nama anisha. Tp sampai sekarang sy tercari2 apa maksud anisha.dan hari ini barulah sy temui jawapannya..thanks sb sudi berkongsi.