Blogger Backgrounds

Ahad, 20 November 2011

favourite picture....

Gambar kegemaran tajuk hari ni.
tadi godek-godek gambar waktu belajar kat ganu dulu.
tibe-tibe ternampak gambar yang cantik sikit.
yelah,muko den ni kalau 10 kali snap,1 pon susah nak puas hati kadang2..
and tadi ternampak gambar yang rase oklah,boleh tahan..leh hantar majalah anis lepas ni..hehe

jap,den godek-godek balik nak tepek kat sini..
itu gambar saya tau..bukan gambar orang lain atau gambar edit.
gambar tu x edit sikit pon..jap-jap..






puas saya ingat bali, foundation ape yang saya guna unytuk dapatkan muka yang licin sebegini. sebabnye muke saya bukan lah macam ni sangat.
penuh ngan parut2 indah,jerawat2 kecik dan bintik-bintyik hitam yang menguji kesabaran saya untuk mengeluarkanye..
so,bile dapat tengok muke camni..
tentulah nak guna produk ni balik kan...
ape ye...
nanti saya pikir,anda tengok dulu ye..

p/s : semalam ade graduation day untuk budak-budak tadika.and balik tu saya tumpang sorang kawan taska..and abang angkat dia amik dan hantar..kawan taska saya kate itu abang angkat yang mak dia amik sejak remaja sebab tu abang angkat dia amik berat pasal dia..tapi boleh dikatakan saya suke tengok cara abang angkat dia.macam bertangungjawab..ade ciri-ciri idaman..walaupon naik kete kancil kecik biasa2,tapi sangat bahagia bile naik kete tu..hehe...gatai na...

9 ulasan:

PUAN SUE (asam.garam.gula) berkata...

comeiiii je teacher anis ni..hihi

teacher anis berkata...

hehe..ibu mengandung dah masuk..macam mimpi pulak....hari-hari saya buka blog akak tau..dari preparation akak nak kawen sampai dah mengandung..macam sekejap aje..macam semalam baru bace pasal bantal nikah tu...hehe..sukenyeeeeeeeeee

smilenajah93 berkata...

alahai , comel~~~

eyt , buat nie ye if free , senang kim nk komen entry anis nnt :)

http://smilenajah93.blogspot.com/2011/11/pop-up-window.html

Nafisah Ruslan berkata...

flawless nye muke! :)

nuyoi86 berkata...

comey nye anis..akk pon nk tau gak ape kebondo yg ekau pupuh kek muko ko tuh?? nak gak pakai..mano la tau..kot muko akk ni sekali snap jo dah cun gambo eh..hoho

teacher anis berkata...

huhu..semuanye kat sini mekasih bebanyak....tibe2 terkezut follower naik dalam beberapa hari...

smilenajah : thanks sayang..nanti saya datang jalan2 blog awak pulak ye..

nafisah : huhu..saya rase foundation tu kot..sampai sekarang saya tengah ingat balik foundation ape yang saya guna sebab dulu main tibai je sumenye...

teacher anis berkata...

kak nurul : kak,den lupo ingatan..tapi anis tahu yang anis pakai dalam gambar ni sumenye murah2 aje..foundation tu pon biasa2 aje,eye liner tu pon kat pasar malam yang singgit sebatang tu..sekarang dah tak dapek,lagi2 lopeh kono chicken-pox ni

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

teacher anis ngaja taska ea? mesti comey2 bdk2 taska..kiutt.. =)

teacher anis berkata...

hehe..ngajar tadika..ermmm..kene sabar banyak2,jangan terkejut bile habis waktu ngajar,suara dah x de