Blogger Backgrounds

Ahad, 6 November 2011

Selanmat Hari Raya Aidiladha

Assalamualaikum...
tadi tengok dashboard,sume citer aidil adha..so,citer jugak lah..sebelum  tu nak kate bau nasi goreng angah den wangi bonar.1 lagi diorang masak spagethi,alahai..tak makan lak..
so,camne raya korban anda??


tahun ni saya biasa2 aje,cuma ade perubahan sikitlah.
Selalunye 1 hari raya,kami berkampong kat umah dalam untuk buat kenduri,tapi tahun ni kami tundakan sampai esok sebab ade special sikit
abang saudara kami pergi merisik kat johor, so yang otai2 pegilah menghantar rombongan,yang tak otai dan berada dalam lingkungan remaja ni tido membukang kat umah..huyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiii..

.
pagi lagi saya bangun(pagi ke 6.45 pagi) hehe..abah dah bising2 sebab tak solat subuh lagi,abah dah siap balik dari surau and ngaji lagi,anak2 ea baru bangun tido,Ya Ampun,iman tidak dapat diwarisi harus dinyanyikan ke telinga anak2 haji omar ni..



lepas mandi,iron2 baju and panaskan lauk..abah kate pagi sume x leh makan sbab disunatkan hari raya aidiladha makan lepas balik solat sunat..so,kami ikut aje..
dalam kul 8 kami pon bertolak ke taman marida untuk solat.


..
dalam kul 9 kami balik and take breakfast..seperti biasa hari raya,rendang,lemang,nasi impit,kuah kacang
lepas tu siap2 pegi umah mak lang,kesian mak lang,demam.x dapat hantar anak dia.
and balik,kami ke khelass untuk cari cadar and tesco
and now,4.05 petang saya tengah meniarap sambil update blog...
oklah..
by

Tiada ulasan: